Rautainen rekrytointitiimi apunasi

Olemme kokonaisvaltainen kumppani, kun etsit ammattitaitoisia ja sopivan koulutustaustan omaavia henkilöitä vaativiin hallinnon ja HR:n, taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Tiimillämme on yhteenlaskettuna jopa 100 (!) vuoden kokemus asiantuntijoiden, päälliköiden sekä esimiestason rekrytoinnista. Kokemuksemme lisäksi meillä on katse rekrytoinnin tulevaisuudessa ja kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme.

Meillä on käytössä alan parhaat digitaaliset työvälineet sekä järjestelmät. Käytämme mm. videohaastattelua osana rekrytointiprosessia ja tällä hetkellä rekrytointijärjestelmässämme on yli 10.000 videohaastateltua ehdokasta. Näistä hakijoista merkittävä osa on asiantuntijoita – haluaisitko sinä tavata jonkun heistä?

Onnistuneen rekrytoinnin ei ainoastaan varmista ammattitaitoinen rekrytointikonsultti, vaan monipuolinen ja asiantunteva rekrytointitiimi, jolla on vahva toimialaosaaminen sekä pitkä työkokemus rekrytointialalla. Mikäli olet rekrytoimassa, sinua kiinnostaa alan rekrytointitrendit tai haluat hyödyntää tiimimme osaamista osana omaa hakuprosessia, ole rohkeasti yhteydessä! Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai jopa tulla käymään toimistollamme.

 

Baronan rautainen rekrytointitiimi

Kaksi henkilöarviointia veloituksetta

Haluamme tarjota sinulle ja yrityksellesi huomattavan edun alkuvuodelle 2016: käynnistyttäessä haun kauttamme tammikuussa, teemme kahdelle hakijalle kattavan työpersoonallisuusarvioinnin veloituksetta. Testin avulla saatte syvällisemmän kuvan mm. siitä, mitkä ovat ehdokkaiden suurimmat motivaation lähteet sekä mitkä heidän tapansa työskennellä ovat.

Kerron mielelläni lisää!

Pirjo Nyberg

Pirjo Nyberg

Myyntijohtaja

puh. 050 596 0616

pirjo.nyberg@barona.fi