Ole mukana työnhaussa ja rekisteröidy!

Nyt avoinna myös kymmeniä vakituisia työtehtäviä!

Tarjoamme sinulle työtehtäviä kuudella toimialalla

IT

Haussa henkilöitä IT-alan päällikkö- ja johtajatehtäviin, myyntiin, ohjelmistosuunnitteluun ja -testaukseen sekä lähi- ja käyttötukitehtäviin.

Logistiikka

Kiinnostaako sinua työskentely logistiikan parissa terminaali- tai varastotoiminnoissa?

Rakennus

Työmahdollisuuksia niin nuorille ja reippaille rakennusapumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille.

Sosiaali- ja terveysala

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, kuten suuhygienistejä, hammashoitajia, sairaanhoitajia sekä lähihoitajia.

Teollisuus

Hyödy laajoista yhteyksistämme teollisuus-toimialan suurimpiin yrityksiin. Työtehtäviä tarjolla muun muassa tuotantotyöntekijöille, hitsaajille, työnjohtajille ja suunnittelijoille.

Toimistopalvelut

Oletko kiinnostunut taloushallinnon, toimistotuen, asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin tai henkilöstöhallinnon tehtävistä?

Näkökulmia - asiantuntijamme kirjoittavat

Näin rekrytoit Maailmanmatkaajan

Kesällä lähetämme oman Maailmanmatkaajamme Tukholmaan, Lontooseen, Krakovaan, Barcelonaan, Dubaihin ja Tokioon tutkimaan nuorten suhdetta työelämään. Ajatus syntyi...

Timo Mäkelä 11.4.2014

Onko työyhteisössäsi biodiversiteettiä?

Viime aikoina taloustieteet ja yritykset ovat omaksuneet monia termejä biologiasta. Yrityksen pitää löytää oma ekologinen lokero menestyäkseen. Yrityksen evoluution...

Marita Paajaste 11.4.2014

Kandidaattikokemuksen kulminaatiopisteet

Tapaaminen & Viestintä – kun yritysmielikuva muuttuu henkilökohtaiseksi kokemukseksi.

Otetaan kuvitteellinen tilanne: olet juuri hakenut uutta työtehtävää...

Business of Talent Mining

”Mitä bisnestä olette tekemässä?”, kuului kysymys eräässä koulutustilaisuudessa. The business of talent mining oli vastaus, jonka viisas kollegani...