Ole mukana työnhaussa ja rekisteröidy!

Nyt avoinna myös kymmeniä vakituisia työtehtäviä!

Tarjoamme sinulle työtehtäviä kuudella toimialalla

IT

Haussa henkilöitä IT-alan päällikkö- ja johtajatehtäviin, myyntiin, ohjelmistosuunnitteluun ja -testaukseen sekä lähi- ja käyttötukitehtäviin.

Logistiikka

Kiinnostaako sinua työskentely logistiikan parissa terminaali- tai varastotoiminnoissa?

Rakennus

Työmahdollisuuksia niin nuorille ja reippaille rakennusapumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille.

Sosiaali- ja terveysala

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, kuten suuhygienistejä, hammashoitajia, sairaanhoitajia sekä lähihoitajia.

Teollisuus

Hyödy laajoista yhteyksistämme teollisuus-toimialan suurimpiin yrityksiin. Työtehtäviä tarjolla muun muassa tuotantotyöntekijöille, hitsaajille, työnjohtajille ja suunnittelijoille.

Toimistopalvelut

Oletko kiinnostunut taloushallinnon, toimistotuen, asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin tai henkilöstöhallinnon tehtävistä?

Näkökulmia - asiantuntijamme kirjoittavat

Kodikkaan kansainvälistä elämää

Timo Mäkelä Jongla

Haluaisin kertoa sinulle muutamalla sanalla Jonglasta, suomalaisesta teknologia-startupista, joka on mahdollistanut minulle kansainvälisen työn Suomessa.

Olen...

Timo Mäkelä 3.2.2016

Can you automate candidate experience?

If you haven’t lived on the moon for the last...

Minustako palautteen vastaanoton mestari?

Krista Pulkkinen

Mitali rintaan jos pärjäät palautetilanteessa pelikentän puolustajana ilman hikikarpaloita otsalla tai paria ylimääräistä sydämen lyöntiä....

Suomalainen ei osaa myydä

Krista Pulkkinen

Myytti ei murtunut, suomalainen siis ei osaa myydä. Ylen 8 myyttiä työstä -ohjelma sukeltaa työelämään liittyvien uskomusten syövereihin ja pohtii...

Mitä seuraavaksi Jarkko Nieminen?

Jarkko Nieminen

Olo on mahtava. Ylitin unelmani moneen kertaan ja annoin koko urani ajan kaikkeni. Mitään ei jäänyt hampaan koloon. Sain lopettaa terveenä, juuri silloin kun haluan...

Jarkko Nieminen 12.1.2016

Alright, let’s get that job for you!

Jarkko Niemikorpi

There are many similarities between sales and in finding a job. In sales the measurements are numbers of leads, calls, events, opportunities, and closed deals. When you close a deal as a...