Teknologiateollisuus Ry:n jäsenyrityksenä tarjoamme henkilöstöalihankintana joustavasti henkilöstöresursseja prosessiteollisuuden kunnossapitotehtäviin ja erilaisiin projekteihin. Erillishinnoiteltuna varustamme henkilöstömme ja vastaamme työntekijöidemme työnjohdosta.

Henkilöstöämme työskentelee asiantuntijatehtävissä, esimerkiksi asennusvalvonta- ja projektinhallintatehtävissä sekä vaativissa asennustehtävissä ja avustavissa työtehtävissä. Projektit, vuosihuoltoseisakit, verkostorakentaminen ja asennustyömaat hoituvat sujuvasti, kun henkilöstö tietää mitä tekee.

Kun etsit hyvää tekijää, löytyy meiltä esimerkiksi tarpeisiisi sopiva projektipäällikkö, kunnossapitoasentaja, sähköasentaja, puhdistustyöntekijä, hitsaaja tai luukkuvahti. Henkilöstöömme kuuluu monipuolisesti erilaisia teknisiä osaajia.

Tarjoamme palveluitamme koko maassa, ja tarvittaessa lähetämme henkilöstöä myös ulkomaan komennukselle. Meillä on laaja verkosto niin suomalaisia kuin ulkomaalaisia kunnossapidon kokeneita ammattilaisia. Jos osaajia on vaikea löytää Suomesta, on meillä valmius lisätä vahvuutta kansainvälisellä työvoimalla.

Näytä kaikki palvelut
Ota yhteyttä