Ota digitalisaation tuomat mahdollisuudet omiin käsiin

Digitalisaatio haastaa niin organisaatioita, prosesseja kuin yksilöitäkin. Se muokkaa tapoja tehdä asioita ja synnyttää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Digitalisaatio on enemmän kuin pelkkä uusi teknologinen ratkaisu. Teknologiaa tarvitaan tukemaan ja mahdollistamaan uudet innovaatiot sekä tavat toimia. Osaamista on kuitenkin tarjolla niukasti, ja tarvekin vaihtelee niin määrän kuin laadun suhteen jatkuvasti. Tässä jatkuvasti muuttuvassa tilanteessa on vaikea tehdä isoja investointeja. Voi olla mahdotonta, ja usein myös kannattamatonta, sitoutua tiettyyn osaamiseen tai teknologiaan. Haaste on suuri.

Resursoinnilla joustoa ja osaamista

Uutta palvelua tai järjestelmää kehittäessä tarvitaan joukko erilaisia asiantuntijoita ja osaajia, mutta usein vain osaksi aikaa projektia. Meidän avullamme voit resursoida itsellesi tarvitsemasi osaamisen joustavasti juuri niin pitkäksi aikaa kuin on tarve. Mikäli osaamisen tarve vakinaistuu tai osaamisesta muodostuu yrityksellesi strategista hyötyä, voit myös rekrytoida resursoimasi henkilön omille palkkalistoille, ja näin välttää osaamisvuodon tiukassa kilpailutilanteessa. Tuemme mielellämme.

Digiresursointi on joustava ja kustannustehokas malli, jolla voit resursoida niin yksittäisiä osaajia kuin tiimejä tai isompiakin kokonaisuuksia.

Johtajan opas yrityksen digitaaliseen transformaatioon

Digiresur­sointi

Aiheeseen liittyvät referenssit

Näytä kaikki palvelut
Ota yhteyttä