Aina henkilöstön tarve ei ole pitkäaikainen. Ratkaisemme myös lyhytaikaiset tarpeet yrityksesi tarpeisiin soveltuvalla mallilla. Koska rekrytointi on ydinosaamistamme, omaamme valmiuden työllistää henkilöstöä nopeasti ja järkevästi. Saat meiltä sekä suorittavaa työtä tekeviä henkilöitä että asiantuntijoita haluamallesi ajalle.

Vaihtuviin työmääriin vastaaminen henkilöstöratkaisuilla on vankkaa osaamistamme. Vaihtelevat työmäärät johtuvat monista hyvin erilaisista tekijöistä, ja myös ratkaisut tarpeisiin ovat tilanteen mukaiset.

Tarvitset sitten tapahtumatyöntekijöitä kolme tuntia kestävään juhlatilaisuuteesi, kesätyöntekijät lomien ajaksi tai erityisosaamista omaavan IT osaajan organisaatiosi isoimpaan projektiin, olemme tukenasi.

Projektiluonteinen asiantuntijatyö

Tehtävämme on ratkaista oikean työn ja tekijän sovittamiseen liittyvät kysymykset laaja-alaisesti. Tästä johtuen olemme kehittäneet toimintamalleja, jotka vastaavat myös erityisosaajatarpeisiin joustavasti. Tarjoamme täsmäratkaisut kausiluonteisiin asiantuntijatarpeisiin Engineering sekä IT-toimialoilla.

 

Näytä kaikki palvelut
Ota yhteyttä