Työ muuttuu nopeammin kuin koskaan. Uudet tavat tehdä työtä ja työllistyä. Työn tekemisen maantieteellisten rajojen katoaminen. Osaamisen murros, kun uudet teknologiat syövät vanhat työntekotavat.

Tehtävämme on rakentaa tulevaisuuden työelämää, jossa ihmiset ja yritykset menestyvät. Myös oma toimintamme on rajussa murroksessa. Perinteisten henkilöstöalan palveluiden kysyntä muuttaa suuntaansa uusiin, ja innovatiivisiin tapoihin ratkaista henkilöstöhaasteita.

Huippuosaajien rekrytointitarpeet lisääntyvät erityisesti asiantuntija-aloilla, kuten IT, talous, peliala ja markkinointi. Toisaalta perinteisempiä asioita, kuten asiakaspalvelua, myymälämyyntiä ja teknistä tukea tehdään entistä kekseliäämmillä keinoilla ja toimintamalleilla.

Tarjoamme vahvan HR- ja työmarkkinaosaamisemme asiakkaidemme käyttöön sekä konsultatiivisena palveluna, että erilaisten ratkaisujen muodossa. Tässä poikkeamme perinteisestä konsultoinnista, meillä myös kannetaan vastuu lopputuloksesta. Tarjoamme digitaalisia ratkaisuja myös asiakasrajapinnassa havaittuihin haasteisiin yhdessä Barona Technologies yksikkömme kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tuomme asiantuntijatiimimme ratkomaan yhdessä yrityksesi henkilöstöön ja työn tekemiseen liittyviä haasteita.

Näytä kaikki palvelut
Ota yhteyttä