Barona Technologies – TYÖN DIGITAALISET RATKAISUT

Tulevaisuuden kasvun ydin on vahva panostaminen teknologioihin. Barona Technologiesilla työstämme yli 40 hengen kehittäjätiimin voimin digitaalisia palveluita, jotka edesauttavat ja tukevat kymmenien tuhansien ihmisten työllistymistä ja työntekoa vuosittain. Yhdessä Baronan liiketoimintojen kanssa haluamme tarjota ihmisille ja yrityksille uusia ratkaisuja sujuvampaan työelämään.

Barona Technologiesilla todistamme työelämässä juuri nyt tapahtuvaa muutosta konkreettisesti, ja ydintehtävämme on vaikuttaa siihen, miten työn tekeminen ja työllistyminen on mahdollisimman helppoa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä teknologia-alan johtavien yritysten kanssa, kuten yritysyhteisöömme kuuluvan Wunderdogin ja yhteistyökumppanimme Futuricen kanssa.

Yksi esimerkki kehittämistämme palveluista on Baronan yli 30.000 vuotuiseen rekrytointiin käyttämä uuden sukupolven rekrytointijärjestelmä Jelpp. Jelpp varmistaa sujuvan, läpinäkyvän ja tekoälyn tukeman rekrytointiprosessin sekä työnhakijoille että asiakkaidemme edustajille. Työnhakijat pystyvät hyödyntämään Jelppin intuitiivista vaiheittaista hakuprosessia ja saavat palvelulta personoituja suosituksia heille sopivista työpaikoista. Asiakkaillemme Jelpp on ikkuna Baronan työntekijöiden osaajapooliin, ja toimeksiantojen seuraaminen sekä kandidaattien valinta onnistuu helposti modernin mobiilikäyttöliittymän kautta.

Baronan omassa toiminnassaan käyttämien palveluiden lisäksi työmme tuloksena on syntynyt myös erikseen kaupallistettuja palveluita kuten videorekrytointityökalu Recright, vertaistulkkauspalvelu Tulka ja taloushallinnon tekoälyratkaisuja tarjoava Aidoin.

Barona Techin tiimi koostuu sopivasta sekoituksesta ohjelmistokehityksen, palvelumuotoilun sekä liiketoiminnan osaamista. Täällä meillä on monipuolinen näkymä siihen, miten ratkaisumme vaikuttavat ihmisen elämään ja yhteiskuntaan. Koska digitaaliset teknologiat ovat yhtä kuin tulevaisuus, haluamme luoda tekijöillemme monipuolisia kasvumahdollisuuksia takaavan työympäristön. Haluamme luoda niitä myös yhteisömme ulkopuolelle ja tästä tavoitteesta syntyi Code in the Woods – konsepti, joka on ilmainen oppimisohjelma niin juniorimmille kuin seniorimmillekin kehittäjille.

Näytä kaikki palvelut
Ota yhteyttä