Olemme vahvasti mukana koko Suomen telineasennuskentässä. Kokeneen ja osaavan työnjohtomme toimesta pystymme toteuttamaan haastavatkin urakkakohteet teollisuudessa sekä rakennustyömailla. Työllistämme tälläkin hetkellä valtakunnallisesti yli 200 rakennustelineiden asentajaa.

Barona toimii tiiviissä yhteistyössä Ramirent Finland Oy:n kanssa.

Barona Rakennus Oy:lta yhdessä Ramirent Oy:n kanssa kokonaisvaltaiset teline- ja sääsuojapalvelut Oulun, Kainuun ja Koillismaan alueelle. Baronan työnjohdossa toimivat telinealan
kokeneet ammattilaiset. Yhdessä Ramirentin kanssa toimitamme tarvitsemasi teline- ja sääsuojaratkaisut kokonaistoimituksena. Kauttamme saat siis esimerkiksi rakennustelineet, julkisivutelineet ja sääsuojat. Toimintamme ytimenä on ammattimainen ja osaava telineasentaja, joka tekee työnsä perusteellisesti ottaen turvallisuuden huomioon. Baronan työnjohdossa toimii telinealan kokeneet ammattilaiset yli 10 vuoden kokemuksella.

Baronan kautta myös osaava henkilöstö

Tehokkaiden rekrytointikanaviemme avulla löydämme ammattilaiset niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista telineasennusosaamista, joten koulutamme aktiivisesti sekä nykyisiä telineasentajiamme että uusia suomalaisia nuoria telineasennustöihin.

Näytä kaikki palvelut
Ota yhteyttä