Useimmiten etsimme valmiutta oppia, emme valmiita ihmisiä. Koulutusohjelmien kautta motivoituneet ihmiset saavat uutta osaamista sekä töitä ja asiakkaamme saavat työntekijöitä, joilla on alansa uusin tieto. Tarjotut ohjelmat ovat sekä yksittäisille yrityksille räätälöityjä että tietylle toimialalle suunnattuja toteutuksia. Rekrytoivan koulutusohjelman avulla yksilön piilevä potentiaali kehittyy edelläkävijyydeksi.

Osallistujien tuleviin työtehtäviin liittyvän valmennuskokonaisuuden suunnittelu tehdään yhteistyössä asiakkaiden, kumppanien ja kouluttajien kanssa. Jotta  koulutusten korkeasta laadusta varmistutaan, kouluttajakumppaneiksi valitaan kunkin alan parhaita asiantuntijoita. Ohjelmien tavoitteena on, että osallistujat työllistyvät koulutusjakson jälkeen. Uskomme, että työ opettaa. Siksi osallistujat pääsevät heti käsiksi konkreettisiin työtehtäviin.

Rekrytoivat koulutusohjelmat on suunnattu työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille. Rekrytoivat koulutusohjelmat tunnetaan myös nimellä Rekrykoulutus tai F.E.C. eli Further Educated with Companies. Koulutusohjelmat ovat työhallinnon tukemia työvoimakoulutusmalleja, joissa yritykset ovat tiiviisti mukana hakijoiden valintaprosessissa sekä ohjelman toteutuksessa tarjoamalla työssäoppijoille työpaikat. Teemme tiiviisti yhteistyötä TE-toimistojen ja paikallisten ELY-keskusten kanssa.

Palvelu tuotetaan Barona Group yritysyhteisöön kuuluvan, kyseisen palvelun tuottamiseen erikoistuneen, Saranen Consultingin kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Rekry­toivat koulutus­ohjelmat

Aiheeseen liittyvät referenssit

Näytä kaikki palvelut
Ota yhteyttä