Lähetä työntekijäsi töihin ulkomaille – Anna avaintyöntekijöidesi kasvaa Espanjan auringossa

Haluatko sitouttaa yrityksesi avaintyöntekijät ja pitää kiinni huipputyypeistä? Onko yrityksessäsi nuoria kykyjä, jotka haluavat kokemusta ulkomailla työskentelystä? Tekisikö pitkän uran tehneelle työntekijälle hyvää hakea uutta kipinää etätöistä etelän auringossa?

xChange vie työntekijäsi etätöihin Espanjan Aurinkorannikolle

Barona xChange on palvelu, jonka ytimessä ovat työntekijän hyvinvointi ja motivointi sekä henkilökohtainen kehittyminen ulkomailla työskentelyn avulla. Ohjelma tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden lähteä töihin ulkomaille ja tehdä nykyisiä töitään etänä Espanjan Aurinkorannikolla. Työt tehdään Baronan toimitiloissa, jossa puitteet ja tietoturvalliset yhteydet ovat kunnossa. Barona xChange on kustannuksiltaan kevyt ohjelma ja Espanjaan muutto ja siellä työskentely on tehty hyvin helpoksi.

Miten Barona xChange toimii?

Etätöihin ulkomailla tähtäävän ohjelman kesto on 6 tai 12 kuukautta. Vaihtojakson aikana työntekijän työtehtävät pysyvät entisellään tai niitä muokataan etätöihin sopivaksi. Työntekijä raportoi vaihdon aikana samalle esimiehelle kuin normaalistikin, mutta asuu Espanjassa ja työskentelee Baronan palvelukeskuksen tiloissa.

Vaihdon aikana työntekijä on työsuhteessa Baronaan. Työsuhde Suomessa jää lepäämään ja palautuu automaattisesti voimaan vaihdon päättyessä. Näin menetellen Barona voi hoitaa kaiken ulkomaille lähetettävän työntekijän työntekoon liittyvän byrokratian Espanjassa.

Katso, mitä mieltä työntekijät ovat Espanjassa asumisesta: Barona Xchange.

Työntekijöillesi uutta virtaa

Barona xChange on tehokas työkalu tarjota työntekijöille vaihtelua ja motivoida heitä ulkomailla työskentelyn avulla. Se auttaa työntekijää sopeutumaan paremmin erilaisiin työyhteisöihin ja niissä tapahtuviin muutoksiin. Työympäristön muutos tuo uusia tuulia, tukee työhyvinvointia, auttaa työssä viihtymisessä ja jaksamisessa sekä antaa työntekoon uudenlaista virtaa ja motivaatiota.

Sitouta työntekijöitäsi ja profiloidu halutuksi työnantajaksi

Mahdollisuus lähteä töihin ulkomaille on erottuva ja houkutteleva henkilöstöetu, jolla sitoutat parhaat työntekijäsi. Yrityksesi saa täytettyä paikkoja, joihin voisi muuten olla vaikeaa löytää työntekijöitä.

Vauhtia vientiin

Jopa 70 % suomalaisista haaveilee ulkomailla työskentelystä, erityisesti lämpimässä ja aurinkoisessa ilmastossa. Samaan aikaan useat yritykset pohtivat, miten voisivat kehittää kansainvälistymisvalmiuksiaan. Muutos lähtee aina ihmisistä. Barona xChange tarjoaa luotettavan ja turvallisen tavan hankkia ulkomaankokemusta ja avartaa maailmankuvaa – jopa ilman lisäkuluja. Me Baronalla uskomme, että kansainväliset ihmiset luovat kansainvälisiä yrityksiä.

Barona xChange osana henkilöstön ja työyhteisön kehittämistä

Uuden kulttuurin kohtaaminen avartaa maailmankuvaa. Sosiaalisuus, itsevarmuus, kielitaito ja kyky tulla erilaisten ihmisten kanssa erilaisissa työympäristöissä kasvavat. Muutoksen sietokyky paranee ja työntekijä on valmiimpi kohtaamaan tulevaisuuden työelämän muutoksia. Uskomme, että tarjoamalla työntekijälle mahdollisuuden tutustua uuteen kulttuuriin ja muutokseen omaehtoisesti ja totuttelemalla toisenlaiseen ympäristöön myös työnantaja hyötyy. Välivuosi ulkomailla tuo varmemman, luovemman ja motivoituneemman työntekijän.

Helppoa työnantajalle

Työntekijän lähettäminen ulkomaille etätöihin ei ole koskaan ollut näin helppoa. Barona hoitaa puolestasi kaikki vaihto-ohjelman paperiasiat; sopimukset, muuttoon ja työskentelyyn liittyvät asiat, palkat, ulkomaan verotuksen kiemurat ja alkuun pääsemisen Espanjassa. Meillä on kaikki valmiina. Ohjaamme sinut ja työntekijäsi muuttoprosessin läpi vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Espanjassa huolehdimme puolestasi kaikista työnantajavelvoitteista ja autamme työntekijää sopeutumaan starttipakettimme avulla.

Toimiva työympäristö Espanjassa

Espanjassa työntekijöitäsi odottaa turvallinen ja toimiva työympäristö ja iso, suomalainen työyhteisö. Palvelukeskuksestamme käsin on tehty etätöitä Suomeen vuodesta 2008 alkaen, satojen henkilöiden voimin. Työntekijöidesi vaihtojaksolla johdat työntekoa kuten ennenkin – ja palaverit pidät esimerkiksi Skypen kautta.

Kokonaiskulut työnantajalle

Ohjelman kokonaiskulut riippuvat yrityksesi ja Baronan välisestä sopimuksesta ja siitä, minkälaista palkkaa työntekijällesi Espanjassa sovitaan maksettavan. Espanjassa paikallinen palkkataso on tehtävästä riippuen 50-70% Suomen tasosta. Vaihdon aikana työnantajat ovat yleensä päätyneet palkkatasoon, jolla työntekijälle jää Espanjassa Suomea enemmän ostovoimaa, mutta työnantajan kustannukset työn teettämisestä ei nouse.

Haluatko tietää enemmän?

Haluatko lisätietoa Barona xChange-ohjelmasta? Lataa tallenne pidetystä webinaarista, missä kerroimme yksityiskohtaisesti, miten työhyvinvointiohjelma toimii.

New Call-to-action

xChange

Aiheeseen liittyvät referenssit

Näytä kaikki palvelut
Ota yhteyttä