Kannattavan kasvun kumppani

Parhaista tekijöistä on jatkuva pula ja kilpailu. Meidän tehtävämme on ratkaista se puoli yhtälöstä.

Jokainen rekrytointi asiantuntijakentässä on tarkka-ammuntaa; pitää tietää mistä asiantuntijat löytyvät, ja miten heidän kiinnostuksensa herätetään. Osaavilla tekijöillä on varaa valita työtehtävänsä. Nämä kovan tason osaajat haluavat saada haasteita, arvoisensa ansiotason ja mahdollisuuksia luoda uusia, innovatiivisia tuotteita.

Me Baronalla olemme tulevaisuuteen katsovia ratkaisijoita, asiantuntijoita ja tekijöitä. Osaamisalaamme on löytää ihmiset, joissa yhdistyy luovuus, logiikka ja tekninen osaaminen – ne piirteet, joista tekniikan huippuosaajat on tehty. Insinöörialojen rekrytointeihin erikoistunut tiimimme nauttii haasteista, ja siksi käännämme sitkeästi jokaisen kiven oikeiden osaajien löytämiseksi.

Toimialan palvelut

Kokemuksia

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Ota yhteyttä

Tarjoamme perinteisen rekrytoinnin lisäksi kilpailukykyisen ja joustavan mallin huippuosaamisen hankintaan, jossa työntekijöillämme on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää osaamistaan ja uraansa omilla ehdoillaan.

Ota yhteyttä