KANNATTAVAN KASVUN KUMPPANI

Jotta visiot tulevaisuudesta muuttuvat kannattavaksi liiketoiminnaksi, tarvitaan oikeat osaajat. He, jotka uskaltavat rohkeasti kyseenalaistaa, keksiä, kokeilla ja ratkaista. Parhaista tekijöistä on jatkuva pula ja kilpailu. Meidän tehtävämme on ratkaista se puoli yhtälöstä.

Jokainen rekrytointi asiantuntijakentässä on tarkka-ammuntaa; pitää tietää mistä asiantuntijat löytyvät, ja miten heidän kiinnostuksensa herätetään. Osaavilla tekijöillä on varaa valita työtehtävänsä. Nämä kovan tason osaajat haluavat saada haasteita, arvoisensa ansiotason ja mahdollisuuksia luoda uusia, innovatiivisia tuotteita.

Me Baronalla olemme tulevaisuuteen katsovia ratkaisijoita, asiantuntijoita ja tekijöitä. Osaamisalaamme on löytää ihmiset, joissa yhdistyy luovuus, logiikka ja tekninen osaaminen – ne piirteet, joista tekniikan huippuosaajat on tehty. Insinöörialojen rekrytointeihin erikoistunut tiimimme nauttii haasteista, ja siksi käännämme sitkeästi jokaisen kiven oikeiden osaajien löytämiseksi.

Kauttamme löydät tekniikan ammattilaiset ja asiantuntijat teknologia- sekä rakennusteollisuuden työtehtäviin. Tarjoamme perinteisen rekrytoinnin lisäksi kilpailukykyisen ja joustavan mallin huippuosaamisen hankintaan, jossa työntekijöillämme on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää osaamistaan ja uraansa omilla ehdoillaan.

ENGINEERING

Referenssit

Ota yhteyttä