Jos on tahtoa, on työtä.

Autamme asiakkaitamme mukauttamaan resurssinsa vastaamaan muuttuvia tarpeita. Täytämme asiakkaidemme työvuorot sekä sesonkiaikoina että yllättävissä ja vaihtuvissa tarpeissa. Kehitämme jatkuvasti toimintamenetelmiä ja -tapoja, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Asiakkaamme voi keskittyä rauhassa ydinbisnekseensä meidän huolehtiessa resurssien skaalautuvuudesta.

Yleisimmin tarjoamamme työtehtävät eivät vaadi tutkintoja, mutta osaamista ja palveluasennetta tekijöiltämme löytyy. Meidän työntekijäpooleissamme on hyvin erilaisia osaajia, renkaanvaihtajasta aina elintarviketyöntekijään tai muuttomieheen. Palvelemme asiakkaitamme sekä jatkuvissa että projektiluontoisissa tarpeissa. Tärkeimpiä sesonkiaikojamme ovat muun muassa juhlakaudet, kuunvaihteet, renkaiden vaihdon sesongit, festarikausi sekä kesätyökausi.

Flex lupaa asiakkailleen nopeaa, selkeää ja laadukasta palvelua. Pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin todella nopeasti, parhaimmillaan työntekijät aloittavat työt jo tilauspäivänä. Vastaavasti valmistelemme ja suunnittelemme suuret resursointiprojektit huolellisesti yhdessä asiakkaamme kanssa ennen toteutusta.

Käytössämme on ajantasaiset järjestelmät työntekijöiden hallintaan. Barona on alan suurin toimija ja suuntamme on koko ajan eteenpäin. Näytämme tietä myös muille.

Toimialan palvelut

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Ota yhteyttä

Rekrytointiprosessimme on tehokas ja luotettava. Käytämme videohaastattelua ja halutessasi myös testaamme hakijan tarkoin soveltuvuustestein. Parhaimmillaan löydämme sinulle työntekijän jopa vuorokaudessa. Asenne ratkaisee, eikä mikään haaste ole meille liian suuri.

Ota yhteyttä