Hotelli- ja ravintola-alan kasvun mahdollistajat

Kauttamme löydät motivoituneita hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisia juuri silloin, kun heitä eniten tarvitset. Meille ovat tuttuja kaikki HoReCa eli hotelli, ravintola ja catering -tehtävät niin salin kuin keittiön puolelta sekä esimies- ja toimihenkilötason rooleista.

Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstöpalveluista meillä on kokemusta Opteamina jo vuodesta 1999 ja hotelli- ja ravintolatoimialalla toimimme Opteam-brändillä. Asiantuntijoillamme ja rekrytoijillamme on vahva osaaminen ja kokemus HoReCa-alalta useista erilaisista tehtävistä, joten tunnemme alan vaatimukset ja haasteet.

Hotelli- ja ravintola-alan johtavana rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluiden asiantuntijana olemme valmiita haastamaan perinteisiä toimintamalleja ja etsimään jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja ratkaisuja. Olemme kehittäneet mm. asiakaspalvelu- ja salityöskentelyn Raflateam-valmennuksen vastaamaan alan kasvavaan työvoiman tarpeeseen sekä panostaneet vastuullisen kansainvälisen rekrytoinnin kehittämiseen ja rekrytoineet Filippiineiltä jo yli 200 kokkia asiakasyritystemme keittiöihin.

Tarjoamme henkilöstöpalveluita koko työsuhteen elinkaarelle ja käytössämme on edistyneet digitaaliset ratkaisut, joita kehitämme jatkuvasti. Haluamme olla rakentamassa hotelli- ja ravintola-alasta entistä houkuttelevampaa työntekijöille ja nostamassa hotelli- ja ravintola-alan työn arvostusta sen ansaitsemalle tasolle.

Blogi

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Ota yhteyttä

Rekrytointiprosessimme on tehokas ja luotettava. Käytämme videohaastattelua ja halutessasi myös testaamme hakijan tarkoin soveltuvuustestein. Parhaimmillaan löydämme sinulle työntekijän jopa vuorokaudessa. Asenne ratkaisee, eikä mikään haaste ole meille liian suuri.

Ota yhteyttä