KAIKKI TYÖT ON TEHTÄVÄ

Vika ei korjaannu korjaamatta, eikä lika lähde pesemättä. Ei ole olemassa oikoteitä. Jotta seisomme tässä vielä huomennakin, tarvitaan raakaa työtä ja ammattilaisia, joiden työskentely kumpuaa sinnikkyydestä.

Asenne ratkaisee, eikä mikään haaste ole meille liian suuri. Olemme valtakunnallisesti toimiva ja kokenut resursointikumppani. Saat meiltä henkilöstöalihankintana luotettavat tekijät esimerkiksi prosessiteollisuuden kunnossapitotehtäviin, erilaisiin projekteihin sekä asennus-, eristys- ja puhdistustöihin.

Pidämme huolen, että asiakkaamme henkilöstöresurssi riittää tilanteessa kuin tilanteessa. Tarvittaessa toimitamme myös kalustoa, varustamme työntekijämme ja otamme heistä työnjohdollisen vastuun.

Olemme olleet tuottamassa henkilöstöresurssia lukuisissa kohteissa Suomessa ja ulkomailla. Meillä on kattava verkosto niin suomalaisia kuin kansainvälisiäkin kunnossapidon ammattilaisia.  Löydämme kunnossapidon kovimmat ammattilaiset, sillä olemme luotettava työnantaja ja tunnemme tehtävien töiden vaatimustason. Luottamus on työmme peruskallio, jota emme päästä railoille. Sen minkä lupaamme, pystymme myös tekemään. Toimimme tehokkaasti ja kilpailukykyisesti tarpeidesi mukaan.

Tarjoamme näitä palveluita tällä toimialalla

Ota yhteyttä