Tervetuloa talous­hallinnon tulevai­suuteen

Nykypäivän ammattilaiset osaavat käyttää sähköisiä järjestelmiä, joiden avulla tieto saadaan virtaamaan ja liiketoiminnan ytimeen päästään käsiksi. On haastavaa, mutta välttämätöntä löytää riittävästi osaajia, joilla on ensiluokkaista taitoa, tarkkuutta ja laaja-alaista näkemystä taloudesta. Samalla kun menemme vauhdilla kohti uutta, tarvitsemme hyvään lopputulokseen myös kokemusta vanhemmista menetelmistä.

Asenne ratkaisee, eikä mikään haaste ole meille liian suuri. Etsimme sinulle taloushallinnon ammattilaiset työntekijä-, asiantuntija- ja päällikkötason tehtäviin. Löydämme ne, jotka tuntevat säädökset ja työnsä lainalaisuudet. Haluamme heidät, joilla on kykyä säilyttää uteliaisuutensa lukuja kohtaan silloinkin, kun työ on tehtävä tehokkaasti, tiukoissa raameissa.

New Call-to-action

Toimialan palvelut

Kokemuksia

Blogi

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Ota yhteyttä

Rekrytoinnissa pystymme keskittymään oikean valinnan tekemiseen, sillä olemme hioneet rekrytointiprosessistamme nopean ja tehokkaan. Käytämme rekrytoinnissa hyödyksi laajaa hakijakantaamme ja verkostoamme tehokkaasti uuden tekoälyä hyödyntävän rekrytointijärjestelmämme Jelppin avulla. Videohaastattelu, sähköinen esittely ja muut Barona kehitystiimin luomat digitaaliset ratkaisut auttavat meitä palvelemaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita.

New Call-to-action
Ota yhteyttä