TERVETULOA TALOUSHALLINNON TULEVAISUUTEEN

Digitalisaatio haastaa taloushallinnon ammattilaiset ja prosessien ketteryyden. Nykypäivän ammattilaiset osaavat käyttää sähköisiä järjestelmiä, joiden avulla tieto saadaan virtaamaan ja liiketoiminnan ytimeen päästään käsiksi. On haastavaa, mutta välttämätöntä löytää riittävästi osaajia, joilla on ensiluokkaista taitoa, tarkkuutta ja laaja-alaista näkemystä taloudesta. Samalla kun menemme vauhdilla kohti uutta, tarvitsemme hyvään lopputulokseen myös kokemusta vanhemmista menetelmistä.

Asenne ratkaisee, eikä mikään haaste ole meille liian suuri. Etsimme sinulle taloushallinnon ammattilaiset työntekijä-, asiantuntija- ja päällikkötason tehtäviin. Löydämme ne, jotka tuntevat säädökset ja työnsä lainalaisuudet. Haluamme heidät, joilla on kykyä säilyttää uteliaisuutensa lukuja kohtaan silloinkin, kun työ on tehtävä tehokkaasti, tiukoissa raameissa.

Saat taloushallinnon henkilöstöpalvelut kauttamme

Saat meiltä tukea rekrytointiin tai vuokrattua osaajan pitemmäksikin ajaksi. Teemme myös tarpeidesi mukaan henkilöarviointeja. Haasteiden ratkaisu on ominta alaamme, ja halutessasi otamme kokonaisvaltaista vastuuta yrityksesi taloushallinnosta.

Rekrytoinnissa pystymme keskittymään oikean valinnan tekemiseen, sillä olemme hioneet rekrytointiprosessistamme nopean ja tehokkaan. Käytämme rekrytoinnissa hyödyksi laajaa hakijakantaamme ja verkostoamme tehokkaasti uuden tekoälyä hyödyntävän rekrytointijärjestelmämme (Jelppin) avulla. Videohaastattelu, sähköinen esittely ja muut Barona kehitystiimin luomat digitaaliset ratkaisut auttavat meitä palvelemaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita.

ilmoittaudu-kuinka-johtaa-tyokykya-verkostoituvassa-asiantuntijatyossa

TALOUSHALLINTO

Referenssit

Ota yhteyttä