Henkilöstövuokraus tuo turvaa ja joustoa arkeen

Kun työmäärät vaihtelevat merkittävästi, on henkilöstö mitoitettava optimaalisesti ja työvuorot suunniteltava järkevästi. Se on taitolaji, jossa loistamme. Laajan työntekijäverkoston ansiosta löydämme sopivan työntekijän nopeasti, mikä on paitsi yrityksen myös työntekijöidemme etu. Henkilöstövuokraus on briljantti ratkaisu, kun on tarve täyttää esimerkiksi kausivaihteluista johtuvia henkilöstötarpeita. Palvelua on myös käytännöllinen rekrytointiväylä, sillä voit halutessasi ottaa vuokratyöntekijän myöhemmin myös omille palkkalistoillesi. Sekä pitkät, että lyhyet henkilöstövuokrauksen toimeksiannot ovat meille tärkeitä.

Syvempää kumppanuutta henkilöstöratkaisujen kautta

Laajemmissa henkilöstöratkaisuissa rakennamme tarpeisiisi soveltuvan joustavan ja tehokkaan resurssiratkaisun. Erilaisten testattujen mallien kautta kykenemme hallinnoimaan laajojakin kohteita asiakkaamme keskittyessä puhtaasti työn johtamiseen ja suunnitteluun. Henkilöstöratkaisujen kautta vapautamme asiakkaidemme aikaa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen varmistamiseen – huolehdimme henkilöstöpalvelualan ammattilaisena motivoituneiden tekijöiden hankinnasta ja tehokkaasta palvelutuotannosta asiakkaan muuttuvissa resurssitarpeissa.

Työntekijät ovat menestyksen tae

Motivoituneet, työssään viihtyvät ja hyvin pidetyt ihmiset ovat loistavan tuloksen tae. On siis pidettävä työntekijöistä hyvää huolta. Henkilöstövuokrauksen ja resursoinnin ratkaisuissa huolehdimme puolestasi kaikista työntekijän työsuhdeasioista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuuttamisesta.

Johtajan opas yrityksen digitaaliseen transformaatioon

IT-tuen ja ylläpidon resursointi

Aiheeseen liittyvät referenssit

Näytä kaikki palvelut
Ota yhteyttä