Ratkaisuja henkilöstön hyväksi

Kaiken ytimessä pysyy tarve löytää hyviä tekijöitä sekä pitää heistä huolta. Me tiedämme, mitä oikeiden osaajien löytäminen, sitoutuneen henkilöstön johtaminen ja hyvän työkulttuurin luominen vaativat.

Rekrytointiprosessimme on nopea, asiantunteva ja tehokas, sillä sekä tietokantamme että verkostomme ovat kattavat, ja kehitämme sähköisiä työkalujamme koko ajan ketterämmiksi. Kun puitteet onnistuneeseen rekrytointiin ovat kunnossa, voimme keskittyä ihmiseen itseensä ja oikean valinnan tekemiseen. Avullamme löydät tarvitsemasi osaajat henkilöstöhallinnon, viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin niin asiantuntijatasolla kuin päällikkö- ja työntekijätasollakin. Yritykset eivät ole samasta muotista. Asiakkainamme on satoja yrityksiä, ja sen ansiosta ymmärrämme erilaisia ympäristöjä ja yrityskulttuureita. Opettelemme aina myös ymmärtämään asiakkaamme liiketoimintaa. Jotta voimme parhaiten olla hyödyksi, pyrimme olemaan sisällä siinä, mitä asiakkaamme tekee.

Meillä on yli 15 vuoden kokemus erilaisten henkilöstöratkaisujen rakentamisesta. Yhdistämme henkilöstöalan osaamisemme ja analyyttisen lähestymistavan palveluiksi, jotka hyödyttävät yksittäistä ihmistä ja koko yhteisöä. Vahvuutemme on, että uskallamme haastaa ajatusmaailmaasi ja toimintatapojasi.

miten-turvaamme-tyourien-jatkuvuuden

Toimialan palvelut

Haluamme oppia, oivaltaa ja tutkia työntekoa sinun hyödyksesi. Siksi meillä on työntutkimus- ja mittauspalvelu. Dataa keräämällä ja analysoimalla sekä työntekoa järkeistämällä työn tekemisestä voi tehdä sujuvampaa, läpinäkyvämpää, selkeämpää ja entistä paremmin organisoitua. Työkyky- ja hyvinvointipalvelumme puolestaan tarjoaa uusia mahdollisuuksia työntekijöille, joiden nykyinen työnkuva ei ole heille sopiva.

Kokemuksia

Blogi

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Ota yhteyttä

Luomme tulevaisuuden työelämää tehokkailla, henkilöstölähtöisillä ja ennakkoluulottomilla ratkaisuilla, jotka auttavat yksilöitä ja yrityksiä kasvamaan.

sinustako_työkykyjohtamisen_edelläkävijä
Ota yhteyttä