Industries: Hotelli ja ravintola

Keikkaa pukkaa – tällainen oli festarityöntekijöiden kesä

Valmennamme 10 000 ihmistä vuodessa: ravintola-alan työvoimapulaa ratkovat konkarit asettivat riman korkealle

Bertta viihtyy Burger Kingin vuoropäällikkönä: ”Täällä nuorikin pääsee näyttämään taitonsa”

Eeva loi keikkatyöllä omannäköisen uran: ”En halua jämähtää vain yhteen paikkaan”

Barona vahvistaa ravintola-alan tarjontaansa ostamalla valmennusyritys Koutsit Groupin

Barona toi joustavuutta – Choko löysi omannäköisen uran Suomesta

Barona rekrytoi yli 70 kokkia Filippiineiltä – työllistyvät ympäri Suomen

Iida löysi unelmien työyhteisön Baronan kautta: ”Olen aina halunnut asiakkaiden pariin töihin”

Positiivinen ja tekevä asenne kantavat pitkälle – Camillan uratarina
