Industries: Hotelli ja ravintola

Ronelin ura on kulkenut Filippiineiltä suomalaiseen keittiöön

Espanjalainen Zaida sai kausityöstä Lapissa elämyksiä ja uusia ystäviä

Hyvä perehdytys on rekrytoinnin paras kaveri – 5 vinkkiä ravintola-alalle

Filippiiniläiskokkeja vastaanottamassa – vastuullisuus ei pääty rekrytointiin

Miksi rekrytoisin ravintola-alalle kansainvälisen osaajan? ”Kohta ei ole varaa sanoa ei”

Barona rekrytoi kevään aikana 80 uutta ravintola-alan osaajaa Filippiineiltä – työntekijöiden hyvinvointiin kiinnitetään erityistä huomiota

Baronan hotelli- ja ravintola-alan uusi toimialajohtaja Mika Fräntilä: Haluamme olla alan kopioiduin toimija

Ravintola-ala ansaitsee nostetta – kääritään yhdessä hihat mahdollisuuksien äärellä

Samasta vai erikseen? -podcast tarjoilee ravintola- ja tapahtuma-alan ilmiöitä ja vaikuttajia tuoreella ja rohkealla otteella
