Tulevaisuuden tekijät tässä ja nyt

Jotta visiot muuttuvat todelliseksi kannattavaksi liiketoiminnaksi, tarvitaan oikeat osaajat. He, jotka uskaltavat rohkeasti ehdottaa, kokeilla ja kyseenalaistaa. Parhaista tekijöistä on huutava pula. Meidän tehtävämme on ratkaista se puoli yhtälöstä.

Nyt on se hetki, kun on osattava enemmän. Tulevaisuuden tekijä ylittää itsensä joka päivä. Haastaa itsensä äärirajoille ja rakentaa uusia ratkaisuja silloin, kun vanhat polut on kuljettu loppuun. Asenne ratkaisee, ja silloin mikään haaste ei ole liian suuri.

Olemme IT-alan tulevaisuuden tekijöiden yhteisö, jonka tehtävä on auttaa ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Tekijämme auttavat yritystäsi rakentamaan ylivertaista asiakaskokemusta teknisen tuen palveluihin sekä  löytämään oikeat henkilöt yrityksesi digitaaliseen transformaatioon.

Ylivertaista asiakaskokemusta teknisen tuen palveluihin

Kun mennään kohti uutta, on myös kyettävä ylläpitämään olemassa olevia ympäristöjä, ja huolehtimaan käyttäjätuesta niin sovellusten kuin työasemienkin osalta. Oman haasteensa tähän segmenttiin tuo käyttäjien odotukset nopeasta reagointiajasta – esiin tuleviin ongelmiin tulisi kyetä reagoimaan nopeasti ja laadukkaasti. Asiakaskokemuksen merkitys onkin hyvin korostuneessa merkityksessä yritysten kilpailutekijöitä arvioitaessa.

Tehtävämme on auttaa yritystäsi löytämään optimaalinen ratkaisu ja osaajat, joiden avulla lähi- ja etätukipalveluiden asiakaskokemus kyetään kehittämään kilpailueduksi. Palvelumme koostuvat perinteisisistä rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluista, digitaalisiin elementteihin pohjaavista palveluratkaisuista tai mahdollisuudesta hyödyntää esimerkiksi Euroopassa sijaitsevia palvelukeskuksiamme. Ratkaisumme perustuvat erilaisiin resursoinnin ratkaisuihin, joiden avulla pyrimme löytämään parhaiten yrityksesi tarvetta tukevan kokonaisratkaisun.

New call-to-action

Toimialan palvelut

Digitalisaation mahdollistaja. Autamme yritystäsi löytämään parhaat osaajat erilaisten kehitysprojektien ja digitalisaatiohankkeiden mahdollistamiseksi. IT-alan parhaat osaajat ovat hyvin kysyttyjä, jolloin kriittisen osaamisen saaminen yrityksesi tarpeisiin voi olla ajoittain haastavaa. Meidän tehtävänämme on tukea tarvittavan osaamisen saamiseksi, jolloin suunnitellut projektit voidaan viedä tavoitteen mukaisesti maaliin.

Kokemuksia

Blogi

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Ota yhteyttä

Meidän toimintamme ydin on jatkuvasti kehittää erityisasiantuntijoidemme verkostoa. Keskustelemme jatkuvasti verkostossamme olevien asiantuntijoiden kanssa ja pyrimme sitä kautta olemaan ajan tasalla eri asiantuntijoiden kiinnostuksen kohteista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Tämän työn kautta pyrimme varmistamaan, että löydämme yrityksesi tarpeeseen sopivan osaamisen – yhdistämään asiantuntijan tarpeen ja kiinnostuksen kohteen yritysasiakkaamme kipeästi tarvitsemaan osaamisvajeeseen. Autamme asiakkaitamme yksittäisten tekijöiden löytämisessä mutta myös kokonaan uusien tiimien luomisessa. Kuinka voimme olla avuksi sinun liiketoiminnassasi?

New call-to-action
Ota yhteyttä