TULEVAISUUDEN TEKIJÄT TÄSSÄ JA NYT

Yritykset, jotka pystyvät sopeutumaan ja muuttamaan prosessejaan digitaalisiksi ratkaisuiksi ovat niitä, jotka vielä huomenna seisovat vankasti perustallaan. Jotta visiot muuttuvat todelliseksi kannattavaksi liiketoiminnaksi, tarvitaan oikeat osaajat. He, jotka uskaltavat rohkeasti ehdottaa, kokeilla ja kyseenalaistaa. Parhaista tekijöistä on huutava pula. Meidän tehtävämme on ratkaista se puoli yhtälöstä.

Nyt on se hetki, kun on osattava enemmän. Tulevaisuuden tekijä ylittää itsensä joka päivä. Haastaa itsensä äärirajoille ja rakentaa uusia ratkaisuja silloin, kun vanhat polut on kuljettu loppuun. Asenne ratkaisee, ja silloin mikään haaste ei ole liian suuri.

Olemme IT-alan tulevaisuuden tekijöiden yhteisö, jonka tehtävä on auttaa ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Tekijämme auttavat yritystäsi rakentamaan ylivertaista asiakaskokemusta teknisen tuen palveluihin sekä  löytämään oikeat henkilöt yrityksesi digitaaliseen transformaatioon.

YLIVERTAISTA ASIAKASKOKEMUSTA TEKNISEN TUEN PALVELUIHIN

Kun mennään kohti uutta, on myös kyettävä ylläpitämään olemassa olevia ympäristöjä, ja huolehtimaan käyttäjätuesta niin sovellusten kuin työasemienkin osalta. Oman haasteensa tähän segmenttiin tuo käyttäjien odotukset nopeasta reagointiajasta – esiin tuleviin ongelmiin tulisi kyetä reagoimaan nopeasti ja laadukkaasti. Asiakaskokemuksen merkitys onkin hyvin korostuneessa merkityksessä yritysten kilpailutekijöitä arvioitaessa.

Tehtävämme on auttaa yritystäsi löytämään optimaalinen ratkaisu ja osaajat, joiden avulla lähi- ja etätukipalveluiden asiakaskokemus kyetään kehittämään kilpailueduksi. Palvelumme koostuvat perinteisisistä rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluista, digitaalisiin elementteihin pohjaavista palveluratkaisuista tai hyödyntämällä esimerkiksi Euroopassa sijaitsevia palvelukeskuksiamme. Ratkaisumme perustuvat erilaisiin resursoinnin ratkaisuihin, joiden avulla pyrimme löytämään parhaiten yrityksesi tarvetta tukevan kokonaisratkaisun.

DIGITALISAATION MAHDOLLISTAJA

Autamme yritystäsi löytämään parhaat osaajat erilaisten kehitysprojektien ja digitalisaatiohankkeiden mahdollistamiseksi. IT-alan parhaat osaajat ovat hyvin kysyttyjä, jolloin kriittisen osaamisen saaminen yrityksesi tarpeisiin voi olla ajoittain haastavaa. Meidän tehtävänämme on tuoda tuki tarvittavan osaamisen saamiseksi, jolloin suunnitellut projektit voidaan viedä tavoitteen mukaisesti maaliin.

Meidän toimintamme ydin on jatkuvasti kehittää erityisasiantuntijoidemme verkostoa. Keskustelemme jatkuvasti verkostossamme olevien asiantuntijoiden kanssa ja pyrimme sitä kautta olemaan ajan tasalla eri asiantuntijoiden kiinnostuksen kohteista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Tämän työn kautta pyrimme varmistamaan, että löydämme yrityksesi tarpeeseen sopivan osaamisen – yhdistämään asiantuntijan tarpeen ja kiinnostuksen kohteen yritysasiakkaamme kipeästi tarvitsemaan osaamisvajeeseen. Autamme asiakkaitamme yksittäisten tekijöiden löytämisessä mutta myös kokonaan uusien tiimien luomisessa. Kuinka voimme olla avuksi sinun liiketoiminnassasi?

New Call-to-action

IT

Referenssit

Ota yhteyttä