MEILLÄ ON VIELÄ PALJON TYÖTÄ

Hyvän ja luotettavan työvoiman löytäminen on kasvava haaste myös perinteisessä teollisuustuotannossa. Osaamisvaatimukset muuttuvat jatkuvasti muun muassa konekannan automatisoitumisen ja digitalisaation myötä. Pätevien työntekijöiden löytäminen niin pysyviin kuin hetkellisiin tarpeisiin on tänä päivänä kannattavinta antaa siihen erikoistuneiden ammattilaisten käsiin. Teollisuuden johtavana rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluiden toimittajana olemme valmiita haastamaan perinteisiä toimintamalleja ja etsimään mahdollisuuksia sieltä, mistä muut eivät välttämättä osaa niitä vielä etsiä. Pystymme tarjoamaan valmistavaan teollisuuteen luotettavat työntekijät eri tilanteisiin.

Tunnistamme hyvät tekijät, sillä valmistavan teollisuuden palveluun keskittyneet konsulttimme ovat itse työskennelleet teollisuuden alan töissä esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Ymmärrämme tarpeesi nopeasti ja puhumme kanssasi samaa kieltä. Löydämme sinulle esimerkiksi hitsaajat, koneistajat, kokoonpanijat, sähkö-/automaatio- ja elektroniikka-asentajat, vaihetyöntekijät tai prosessityöntekijät. Rekrytoinnissa iskemme suoraan tekniseen osaamiseen, pätevyyteen ja persoonaan. Löydettyämme osaajat pidämme heistä hyvää huolta. Ymmärrämme alan vaatimukset ja palkanlaskentatiimimme tuntee teollisuudenalan työehtosopimukset ja saa jatkuvasti kiitosta sekä asiakkailta että työntekijöiltä.

Tuomme työntekijät tarvittaessa työn luo ja majoitamme heidät tytäryhtiömme Forenomin kalustettuihin asuntoihin sekä autamme uudelle paikkakunnalle asettautumisessa. Jos tarvittavaa osaamista ei ole Suomesta löydettävissä, koulutamme uusia osaajia tai haemme heitä ulkomailta. Kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme henkilöstöratkaisut merkittäviin valtakunnallisiin ja Pohjoismaisiin investointiprojekteihin. Toimimme valtakunnallisesti 30 paikkakunnalla Suomessa. Lisäksi toimimme paikallisesti Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Puolassa.

Tarjoamme näitä palveluita tällä toimialalla

TUOTANTO

Referenssit

Ota yhteyttä