Meillä on vielä paljon työtä

Pätevien työntekijöiden löytäminen niin pysyviin kuin hetkellisiin tarpeisiin on tänä päivänä kannattavinta antaa siihen erikoistuneiden ammattilaisten käsiin. Teollisuuden johtavana rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluiden toimittajana olemme valmiita haastamaan perinteisiä toimintamalleja ja etsimään mahdollisuuksia sieltä, mistä muut eivät välttämättä osaa niitä vielä etsiä. Pystymme tarjoamaan valmistavaan teollisuuteen luotettavat työntekijät eri tilanteisiin.

Tunnistamme hyvät tekijät, sillä valmistavan teollisuuden palveluun keskittyneet konsulttimme ovat itse työskennelleet teollisuuden alan töissä esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Ymmärrämme tarpeesi nopeasti ja puhumme kanssasi samaa kieltä. Löydämme sinulle esimerkiksi hitsaajat, koneistajat, kokoonpanijat, sähkö-/automaatio- ja elektroniikka-asentajat, vaihetyöntekijät tai prosessityöntekijät. Rekrytoinnissa iskemme suoraan tekniseen osaamiseen, pätevyyteen ja persoonaan. Löydettyämme osaajat pidämme heistä hyvää huolta. Ymmärrämme alan vaatimukset ja palkanlaskentatiimimme tuntee teollisuudenalan työehtosopimukset ja saa jatkuvasti kiitosta sekä asiakkailta että työntekijöiltä.

Toimialan palvelut

Kokemuksia

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Ota yhteyttä

Toimimme valtakunnallisesti 30 paikkakunnalla Suomessa. Lisäksi toimimme paikallisesti Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Puolassa.

Ota yhteyttä