OIKEAT IHMISET OIKEISIIN TEHTÄVIIN

Timanttinen rekrytointiosaaminen on toimintamme ydin. Koko palvelutarjoomamme perustana on vahva rekrytointiosaaminen ja panostamme jatkuvasti sen sekä sitä tehostavien työkalujen kehitykseen. Hyvänä esimerkkinä kehityksen tuloksista on uuden sukupolven rekrytointityökalu, Jelpp.

ALAN PARHAAT TYÖKALUT KÄYTÖSSÄSI

Palvelumme kautta saat käyttöösi alan parhaat rekrytoinnin sähköiset työvälineet, kuten videohaastattelut ja kandidaattien esittelytyökalut. Myös henkilöarvioinnit ja soveltuvuustestit ovat vahva osa työkalupakkiamme.  Avullamme voit halutessasi vahvistaa työnantajamielikuvaasi rekrytoinnin yhteydessä toteutettavan markkinointikampanjan avulla. Saat joustavan ja vaivattoman palvelun lisäksi konsultatiivisen tuen rekrytointipäätöksen tekemiseen.

OMIEN TOIVEIDESI KOKOINEN PALVELU

Tarjoamme asiakkaillemme juuri sellaisen rekrytoinnin tuen, kuin kussakin tilanteessa tarvitaan – joskus tukea tarvitaan vain osaan prosessista, joskus kyseessä on laajamittaisempi ja kokonaisvaltaisempi tarve. Tunnemme erilaiset hakustrategiat kuin omat taskumme, ja tarjoamme auliisti osaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Henkilöt voivat rekrytoitua suoraan organisaatiosi palkkalistoille, tai työllistyä vuokratyösuhteen kautta.

YKSITTÄISIIN TAI JATKUVIIN TARPEISIIN

Yksittäisten rekrytointien lisäksi tarjoamme myös räätälöityjä jatkuvan palvelun malleja, ja ratkaisuja projektiluontoiseen rekrytointiin. Tarjoamme palvelumallin, jossa voit käytännössä uskoa minkä tahansa osan rekrytointiprosessin hoitamisesta siihen erikoistuneen ammattilaistiimin käsiin. Rekrytointitiimimme huolehtii kyseisen vaiheen tai kokonaisprosessin ammattimaisesta hoitamisesta yrityksesi nimissä.

ALAKOHTAINEN ASIANTUNTIJUUS

Kun asioit kanssamme, asioit aina oman toimialasi asiantuntijan kanssa. Palvelemme asiakkaitamme toimialakohtaisiin henkilöstötarpeisiin erikoistuneiden asiantuntijoiden voimin, ja jokaisella rekrytoijallamme on omakohtaista työkokemusta alalta, jolla he rekrytoivat osaajia. Puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä ja se on meille kunnia-asia.

MARKKINOINTIPALVELUT

Jokainen rekrytointi on erinomainen mahdollisuus markkinoida yritystäsi aidolla ja positiivisella tavalla. Samanaikaisesti parhaiden asiantuntijoiden huomiosta ja työpanoksesta käydään kiivaampaa taistelua kuin koskaan aikaisemmin. Hyvin kohdennettu markkinoinnillinen viesti erottaa oman yrityksesi massasta, luoden samalla positiivista meininkiä laajemminkin, kun kasvutunnelmissa rekrytoidaan uusia osaajia. Tarjoamme perinteisten rekrytointimainosten hoitamisen lisäksi myös räätälöidyt ja kohdennetut kampanjat.

Rekrytointi

Aiheeseen liittyvät referenssit

Näytä kaikki palvelut
Ota yhteyttä